Гена Събева е управляващ партньор в “Събеви груп” ООД – семейна фирма, основана през 2015 година от Гена и Илия Събеви.

Едни от първите проекти са свързани с изграждане на мостове от железопътната инфраструктура на Български държавни железници ( БДЖ), проучване и укрепване на Дунав мост, проучване и ремонт на железопътни тунели.

За повече информация посетете https://www.sabevi.biz/ 

В семейството на ВИТ – Борсата за матраци, партньори са хора с предприемачески дух и желание за развитие!

Компанията е създадена през 1996 г. от Гена Събева и за първи път в България представя водещите марки матраци на едно място – Тед, Magniflex, Дормео, Латекс, Нани, Росмари, Голд Аполо, Блян, Paradise, Класик и други доказани марки матраци. Днес ВИТ – Борсата за матраци има 11 работещи франчайз обекта в страната, а през 2021 г. има за цел да отвори обекти във всеки български град с 30 000 души население. 

За повече информация посетете https://vit.bg/

Рематрак е естествено продължение на дългогодишния опит и развитие на франчайз брандаВИТ Борсата за матраци.

Рематрак стартира през 2022 година катоДемонстрационен проект за подготовка за повторна употреба и рециклиране на употребявани матраци с подкрепата на Оперативна програма Околна среда 2014 – 2020 и има мисията да се превърне в национален бизнес проект за решение на проблема с едрогабаритните битови отпадъци, в частност матраците като бъдат намалени до минимум чрез повторното им използване след обработка и чрез рециклиране.

Площадката за подготовка за повторна употреба и рециклиране на матраци се намира в с. Петърч, община Костинброд.

Бенефициент на проекта е БИОКОМ ЕООД.

За повече информация посетете http://www.rematrak.bg/ 

bg_BG