Фондация “ЗА добрите примери в бизнеса” може да бъде вашата лична кауза и корпоративна социална отговорност

Фондация “ЗА добрите примери в бизнеса” е организация с нестопанска цел, учредена през 2022 година от бизнес дамите Виктория Стоянова и Гена Събева като естествено обединение, продължение и надграждане на дейностите им в подкрепа на развитие на предприемачеството и устойчивата бизнес среда, на образованието и менторството  в България.

Сред основните цели на фондацията са: изследване и популяризиране на успешните примери в българската индустрия, насърчаване развитието на  българските компании и създаване на програми за обучение, менторство и повишаване на капацитета на икономическа ефективност на бизнеса.

Поставените цели се реализират посредством активна дейност, а именно: всеобхватна информационна кампания; поддържане на работни връзки с подобни организации в страната и чужбина; привличане на партньори, експерти и доброволци; организиране и провеждане на различни събития и др.

Сред успешните формати, реализирани от Фондация “ЗА добрите примери в бизнеса” са: Менторска програма за жени предприемачи, „Арена на дамския бизнес“, Форум за професионална ориентация „Какъв да стана, когато порасна“ и нетуъркинг формата „Бизнес вечери“. В последната седмица на септември тази година предстои и първото издание на Франчайз Експо. Планират се и други инициативи, чиято цел е популяризиране на успешните примери в бизнеса, създаване на благоприятна среда за контакти и партньорства и привличане на съмишленици, дарители и спонсори, които да подкрепят изпълнението на целите на фондацията. Вашата подкрепа за Фондация “ЗА добрите примери в бизнеса” може да бъде и вашата лична кауза и корпоративна социална отговорност. А екипът на фондацията е готов да подкрепи добри идеи и инициативи, свързани с добрите примери в бизнеса.

 

Фондация „ЗА добрите примери в бизнеса“

Адрес: гр. София, п.к. 1000, район Оборище

ул. Сердика 12, вх. В, ет. 3, ап. 24

БУЛСТАТ 207123655

BG97FINV91501017652152

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BG