Проектът „Lady Butcher“ е големият победител на “Арена на дамския бизнес” 2023

Проектът „Lady Butcher“ на Надежда Рангелова-Бояджиева е големият победител от третото издание на мащабния и единствен по рода си форум за женско предприeмачeство „Арена на дамския бизнес“. Тя получи не само най-висок рейтинг от журито, но и Гранда от 5000 лв. на Sustainable Lady Fund  на ПИБ в категория „Развиващ се бизнес“. Победителката бе отличена и с още награди от менторите и Съвет „Предприемачество и стартъп“ към БТПП.

Проектът на победителката е резултат от неуморната амбиция и мечта на Надежда Рангелова да продава качествено и чисто месо. „Lady Butcher“ цели да промени нагласите на хората и да наложи нови стандарти за разфасоване на говеждо и агнешко месо в България.

На второ място авторитетното жури, председателствано от г-жа Гена Събева, класира проекта „Империя“ на фотографа Светлана Кръстева, а на трето – Мая Павлова с нейния проект „Умни събития“ с фокус град Варна.

Само на няколко точки от третата позиция журито класира проекта на Екатерина Дудина, основател на агенция за консиерж услуги от ново поколение за управление на най-ценната стока на хората – тяхното време. Предлага практични и луксозни услуги за управление начина на живот за фирми, техните служители и физически лица.

Екатерина Дудина получи множество награди от менторите, сред които и ваучер от Гена Събева, който не е с определена финансова стойност, а за перспективни бизнес отношения, които вече двете започнаха.

Вторият Гранд от 5000 лв. на Sustainable Lady Fund  на ПИБ в категория „Стартиращ бизнес“ е отреден за Анна-Мария Маркова и за нейния концептуален проект „Aerospheric“, насочен към авиацията, иновациите и устойчивите решения. Целта на проекта е да организира пространство, което обединява хората, влюбени в авиацията, и да представи по-устойчива визия за бъдещето на индустрията.

Събитието се проведе на 7 юни в Интер Експо Център. Форумът означенува финала на Националната менторска програма за жени предприемачи 2023 и даде старт на програмата за 2024 година.

Запишете се за Менторска програма 2024 на специални цени до 30.06.23 г.

Повече за “Арена на дамския бизнес” 2023 прочетете ТУК и на https://mentorite.bg/.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BG