Гена Събева пред bTV Radio за пътуванията, Бизнес пътеки и Мис Свят България

Защо една бизнесдама избира да отпразнува рождения си ден в най-малката африканска държава Гамбия? За любопитството към непознатото и автентичните пътешествия до интересни места разказа пред bTV Radio Гена Събева.

Когато човек е пътувал 25 години и е видял доста неща, търси автентичното, търси нещо различно. Аз не защото съм ходила в целия свят, но в крайна сметка винаги съм търсила автентичното и не обичам да ходя на места, на които няма какво да науча пък и само ще лежа на някой плаж – не е това водещото. Бих искала да видя наистина как живеят хората и когато толкова се говори за Африка, за бедността, за всичките тези гладни хора, ми се искаше да го видя от първо лице.”, разказва Гена Събева.

От пътешествието си до Гамбия, през поджготовката за пътуването до Мумбай, Индия, където на 9 март най-малката й дъщеря – Ивана Събева, ще представи България на световния конкурс Мис Свят,  bTV Radio “отвежда” Гена Събева към разговор за ежеседмичните разходки, съчетани с разтовор за бизнес “Бизнес пътеки”.

“Това е времето, което е забавление и удоволствие за мен.  Това е момент, в който човек може да свърши повече работа, ако стои в охиса на компютър. За мен това е изключително приятно и полезно.”, казва Гена Събева.

За пътешествията, за тематичните бизнес разходки в планината всеки четвъртък и за участието на дъщерята на Гена –  Ивана Събева на конкурса “Мис Свят”, целия разговор пред водещата Надежда Василева можете да чуете на звуковия файл:  Гена Събева пред bTV Radio за пътуването си до Гамбия и бизнес пътеките в планината – bTV Radio

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BG