Гена Събева пред bTV: За мен оставям нещата, които са ми сила

В интервю за поредицата „Жените на България“ на bTV Гена Събева разказва за своя път в предприемачеството вече повече от 30 години и за инициативите, които подема за споделяне на опита с млади предприемачи и ползите от тях.

От първия магазин за радиочасти в началото на 90-те до франчайз бранда ВИТ-Борсата за матраци и проекта за рециклиране на стари матраци “Рематрак”. От първия разговор с наемодател до успешно разработената Национална менторска програма за жени предприемачи и най-големия форум за женско предприемачество “Арена на дамския бизнес“.

Пътят на Гена в предприемачеството преминава през различни бизнеси. И не за сметка на личния живот, семейството, почивките. Защото за нея най-важен е балансът. А натрупаният опит, дори и като проба-грешка, е добре да се споделя. Не само с децата, но с всички, които искат да започнат бизнес. Така се раждат “Бизнес пътеки“, а по-късно и Менторската програма. А от тях – редица бизнеси.

Чуйте цялото интервю на Полина Пенчева с Гена Събева тук:

Гена Събева: Не се налага да завършиш с майчинството, за да започнеш бизнес (ВИДЕО) – bTV Новините (btvnovinite.bg)

Още от разговора с Гена Събева прочетете тук: Дъщеря ми ме попита: „Мамо, защо мечтаят такива малки работи някои жени“ (ВИДЕО) – Бизнес новините (businessnovinite.bg)

Дигиталната поредица на bTV Media Group „Жените на България“ представя успешни и вдъхновяващи дами през техните лични истории. В поредицата участват дами от разнообразни сфери: спорт, бизнес, култура, технологии, индустрии, здравеопазване и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BG