Гена Събева представи Рематрак по време на TEDxVitosha COUNTDOWN ’23

Гена Събева представи Рематрак по време на TEDxVitosha COUNTDOWN ’23. Тя бе част от изложителите на продукти и услуги, които се стремят да разбият статуквото и да допринесат за по-устойчив начин на живот. От щанда на своя бранд тя отново призова “Освободи се от ЕГО-то! (едрогабаритния отпадък), какъвто е матракът и посъветва гостите на събитието преди да купят нов матрак, да потърсят търговец, който има договор с Рематрак за събиране и рециклиране на употребявани матраци, съобразно който продавайки ви нов матрак, има ангажимент да вземе стария.

Събитието даде възможност както за популяризиране на проекта за рециклиране на стари матраци Рематрак, така и за ползотворен нетуъркинг, срещи и разговори с хора, споделящи идеята за устойчив начин на живот и ефективна кръгова икономика.

Гена Събева бе сред слушателите на топ лекторите в програмата, които представиха своите гледни токи и бизнес.

Събитието се проведе на 10 октомври в Grand Hotel Millennium Sofia.

COUNTDOWN е глобална инициатива на TED и Leaders’ Quest, започнала през 2020 г., за популяризиране и инвестиране в смелите решения и идеи, които да ни доведат по-близо до свят с нулеви въглеродни емисии – свят, който е по-безопасен, по-чист и по-справедлив за всички.

Повече за инициативата вижте на сайта на организаторите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BG