Гена Събева подкепя “Вечер на ТЪРГОВЕЦА” – инициатива на Сдружение на българските търговци

Знаете ли каква е разликата между продавач, търговец, мениджър продажби? А може ли да се определите в една от тези категории?

Ако се колебаете как да се категоризирате, сте добре дошли на ежемесечните нетуъркинг срещи „Вечер на ТЪРГОВЕЦА“, организирани от Сдружение на българските търговци с цел създаване на общност и легитимиране на авнторитета на търговците в България.

Първата среща, на която бе представено Сдружението и която даде началото на поредица от събития, се проведе на 13 юни. На събитието присъстваха Сава Бобчев – търговец с над 25 години професионален опит, Георги Христулев – обучител, предприемач, експерт в областта на комуникационните умения, маркетинга и продажбите, Гена Събева – визионер и предприемач, чиято дейност е свързана неизменно с продажбите и търговията и други.

Следващата среща на търговците, без ограничения в каква бизнес област са, ще се проведе на 11-ти юли, вторник, от 19ч. в Timeless café на ул. „Кракра“ 11, София. Нетуъркинг събитието дава възможност за запознанства и обмяна на идеи и контакти; продажбите са забранени. Повече подробности може да прочетете на фейсбук страницата на Сдружение на българските търговци.

„Вечер на ТЪРГОВЕЦА“ има за цел да обедини хората, които се реализират в сферата на търговията и заедно с тях да създаде критерии в бранша, етични правила и платформа за взаимна подкрепа, както и да даде повече възможности за личностно и професионално развитие чрез обучения.

В специализирани събития, тематични и неформални срещи ще се търсят отговори на важни въпроси:

  • Каква е разликата между „продавач“ и „търговец“?
  • Има ли професия „търговец“, или „продавач“, в България и как е регулирана тя?
  • Има ли универсални критерии за „продавач“ и „търговец“ при подбор на служители и кандидатстване за работа?
  • Как мога да стана по-успешен продавач, търговец или мениджър?
  • И други.

Ако се разпознавате в тази общност и проявявате интерес към членство и събития, ако имате опита и желанието да помагате в развитието на каузата, моля, свържете се с екипа на Сдружение на българските търговци.

Гена Събева е сред основателите на Сдружение на българските търговци. Като предприемач с дългогодишен опит, собственик на франчайз марката “ВИТ – Борсата за матраци” и бранда “Рематрак” и като част от управлението на Българската търговско-промишлена палата тя подкрепя инициативата “Вечер на ТЪРГОВЕЦА”, която има амбицията да върне доверието на хората в търговците в България и професията търговец да заеме своето достойно място сред останалите професиии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BG