Гена Събева застава зад щанд “Предприемач”

Форум за професионална ориентация “Какъв да стана, когато порасна?”  ще се проведе на 25 март, от 10 до 18ч., в Sofia Ring Mall. 
Първата по рода си инициатива представи на пресконференция в БТА Гена Събева, председател на Фондация “ЗА добриите примери в бизнеса”, която е организатор на събитието в партньорство със Столична общинска агенция за приватизация и инвестиции /СОАПИ/.
Форумът се провежда със съдействието на Менторите БГ и Проект „Дуално обучение в България”/GODUAL, с подкрепата на  Националната агенция за професионално образование и обучение (НАПОО) и Агенцията по заетостта и с любезното домакинство на Sofia Ring Mall.

Форум за професионална ориентация „Какъв да стана, когато порасна“ е насочен към ученици от 7-ми до 12-ти клас, към техните родители и учители и всички, които търсят ново начало и нова професия.

Целта на събитието е да запознае аудиторията с възможно повече професии, упражнявани от жени, с техните особености, необходими знания и умения за практикуването им и възможностите за реализация; да ориентира младите хора в личния им избор за развитие, да ги срещне лице в лице с професионалисти от различни сфери и да ги мотивира да живеят и да се реализират успешно в България.

Инициатива допринася и за създаването на по-добра бизнес среда и качествени професионалисти за в бъдеще.

Участие във форума са поканени да вземат жени от различни бизнес области и с различни професии. Всяка професия ще бъде представена на един единствен щанд.

Гена Събева, бизнес дама, предприемач с над 30 години професионален опит и ментор, застава зад щанд “Предприемач”. 

В съботниия ден от нея ще научите повече за това какво прави предприемачът, какви качества трябва да имаш, за да се справяш добре и какви умения, кои предмети в училище са важни и кои специалности в университета са подходящи, къде можеш да получиш подходящо образование, къде можеш да се реализираш и колко ще получаваш, какво е бъдещето на професията и за кого НЕ Е тази професия.

На всички тези въпроси ще отговарят още 20 жени, всяка от които с различна професия.

А ивестни личности ще застанат зад Щанда на славата, за да представят „Професия Звезда“.

Какво каза Гена Събева на пресконференцията по повод събитието прочетете ТУК.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BG