Гена Събева: Голямо удоволствие е участието ми в “Истинската скорост на жените”

С много блясък, красота и изключително позитивна енергия Ина Георгиева, нейният екип и приятели отпразнуваха излизането на юбилейното 5-то луксозно издание на проекта на списание “Твоят БИЗНЕС” “Истинската скорост на жените”.

Събитието събра повече от 120 гости – участници, партньори и приятели на единствения по рода си проект не само в България, но и в Европа, който измерва житейската скорост на жените, най-често в компанията на най-новите модели автомобили в България в изминалата година.

Гост на събитието бе и бизнес дамата Гена Събева, която участва в проекта “Истинската скорост на жените” два пъти – през 2021 и 2023 година.

Мъжът ми твърди, че съм 12 от 10 на ръчна. Моя приятелка, с която работя от 15-16 години мисли, че съм 10-та автоматик. Но, ако все пак аз се оценявам, бих казала 9 от 10 и се виждам като автоматик, който дава опции за ръчна, както при спортните автомобили. Както например това Volvo, което можем да включим на спортен режим и да натиснем по-здраво педала.“, казва Гена в интервюто при първото си участие в проекта на Ина Георгиева. Тогава тя седна зад волана на хибридния Volvo XC90.

Две години по-късно, увеличавайки скоростта като успешна бизнес дама, чието име е разпознаваемо сред предприемачите не само даради личните й успехи, но и защото тя приема като своя мисия да развива и подпомага предприемачеството в България и особено женското предприемачество, Гена Събева “полита” със своя самолет – частен, луксозно обзаведен, с малко на брой места, но партньорски ориентирани.

Голямо удоволствие е участието ми в този проект, жалко, че не може да е всяка година. Вече два пъти карах возила. Увеличих скоростта от Волво на самолет. Ще помисля сега накъде?“, коментира Гена Събева.

В “Истинската скорост на жените” участват дами от различни поколения и бизнеси, но всяка от тя е успяла да реализира себе си и в същото време да бъде истински вдъхновяващ професионалист, лидер, съпруга, майка.

Още за събитието по повод юбилейния брой на “Истинската скорост на жените” прочетете ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BG