Гена Събева взе участие в годишното Общо събрание на Съвета на браншовите организации при БТПП

Гена Събева, член на УС на БТПП и председател на Асоциация на интериорните дизайнери в Бъгария, взе участие в редовното годишно Общо събрание на Съвета на Браншовите организации при БТПП, което се проведе на 27 февруари.

Асоциация на интериорните дизайнери в България е член на БТПП от осем години. Като такава тя има възможността да обменя опит и информация с представители на различни браншове, както и да дава на своите членове ценна информация за търговски делегации и много събития.

В Българската търговско-промишлена палата членуват над 100 браншови организации. През годините АИДБ два пъти е отличавана като най-активна браншова организация, а Гена Събева председателства Съвета два мандата.

На редовното Общо събрание утвърден бе Отчетът за дейността на Съвета през 2023 г. Адмирации бяха изразени към Бюрото на Съвета за компетентната му работа в изпълнение програмата през предходната година – организирани и проведени мероприятия, срещи и др. инициативи. Положителна оценка бе дадена на продължаващата, утвърдената практиката по поддържане на постоянна комуникация на БТПП с членовете на Съвета за взаимен обмен на информация и за изготвяне на общи позиции по важни въпроси от икономически, правен и социален характер.

Съветът на браншовите организации прие Програма за дейността си през 2024 г. Обсъден бе въпросът за липса на достатъчна информация за подготвени експерти в различните браншове, които, при необходимост, да бъдат привличани като консултанти при разглеждане на възникнали проблеми в конкретен бранш, при изготвяне на проекти по европейски или национални програми и др.

Още информация вижте на сайта на БТПП.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BG