Бизнес нетуъркинг с BNI Индустрия в Стара Загора предхожда “Нощ на индустрията” на 28 юни

Срещите на BNI Индустрия са възможност за бизнеса да се събира, да работи, да прави смислени неща, да си помага, казва интервю за “Национална бизнес поща” Гена Събева, президент на организацията с мандат от месец април до месец октомври 2024 г.

Софийското бизнес дружество BNI Индустрия организира бизнес нетуъркинг на изнесена среща на 28 юни 2024 г. в Стара Загора.

На 28 юни в Стара Загора от 15 часа, каним хората, които проявяват интерес към нашата изнесена среща. Самият формат на срещата е интересно структуриран.”, допълва Гена Събева.

Събитието предхожда пилотното издание на инициативата „Нощ на индустрията“, която се организира от Сдружение  “Мост между поколенията”.

„Нощ на индустрията“ – за първи път в Стара Загора, ще бъде официално открита от 19 до 20 часа. След това от паркинга на хотел „Верея“ тръгват автобуси към 6 завода в региона – „Хранивест-Хранмашкомплект“ АД, „Наталия“ АД, „Градус“ АД, „М+С хидравлик“ АД, „Минералкомерс“ АД и „Ате Пласт“ ООД.

Целта е тези производствени компании да отворят врати и да покажат какво правят. А хората от региона – ученици, студенти и всеки друг, който желае, да видят колко модерни са вече българските бизнеси.”, допълва Гена Събева.

Цялото интервю може да прочетете ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BG